LattePositive.blogg.se

Det här är min positiva blogg, här får aldrig ett negativt eller nedsättande ord nämnas om någon eller något. LoveLife is the motte, eller LoveLatte ;)

Affärsidé

Publicerad 2017-06-14 13:56:41 i Allmänt,

Det jag vill göra ska få fram samma känsla av avslappning och harmoni som caféet i Zia gjorde hos mig. Där har vi steg 1. 

Ett te med en perfekt kopp, en tavla. Instruktioner om mindfulness. En paus i vardagen. Musik? Piller för fingrar. Avhjälpa stressade tankar och negativa spiraler. Berättelse om Zia. Zia-metoden? 

Pinpointing

Publicerad 2017-06-14 12:46:05 i Allmänt,

Idag är det svårt att vara positiv. Trots semester. Trots sol och värme. Men det är såna här dagar jag behöver byte fokus från det negativa och till det som är bra i mitt liv, verkligen pinpointa allt som faktiskt är grymt. 


Stallet. Världens bästa stall står jag i med en helt fantastisk stallägare och sjukt trevliga och hjälpsamma stallkompisar.

Jobbet. Trots allt så jobbar jag åt ett företag som uppmuntrar utveckling, som låter mig ha det ansvar jag har. Jag har en bra chef som bryr sig och uppmuntrar mig. Min andra chef och jag börjar hitta varann 👍

Linus. Min hund. Att få ta hans huvud och nos mellan mina händer och känna att det är vi. 

❤️

Idéer flödar fritt

Publicerad 2017-06-13 10:23:02 i Allmänt,

Sitter på ett fik i Kos stad med en dubbel espresso och en strawberry daiquiri (perfekt förmiddagsfika btw 😂). Hjärnan är helt avslappnad och jag vill ha ngn form av verksamhet! Jag vet ju vad jag gillar; mysiga kaffekoppar, växter, te, skön inredning. Någon form av webshop kanske? Utan krav på lönsamhet, nånting nischat där allt är uppstyrt och lättjobbat men ändå jävligt kul 😍

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela